Sökordsannonsering – Google Adwords

Vill du synas högt upp i Google, där dina kunder söker? Då är Google Adwords den enkla lösningen. Genom att annonsera på utvalda sökord som är relevant för er kan ni hamna högt upp i Google utan att lägga ned tid och kraft på sökmotoroptimering, som innebär en längre process.

Sökordsannonsering med Google Adwords innebär att man analyserar fram sökord som förknippas med företaget. Sedan analyserar man statistik på de mest relevanta sökorden som gör att det finns stor potential att investeringen skall bli lönsam. Efter det väljer man ut olika produkter där man ser till att få prioriterade positioner i Googles sökresultat.

Möjligheterna med Google Adwords är stora och den kanske största fördelen är att du som kund endast betalar när någon klickar på din annons, det kostar alltså inget om den som söker i Google väljer att inte klicka på annonsen, med andra ord är det väldigt kostnadseffektiv annonsering.

 

Sökordsannonsering

Praktiskt innebär det att när en slutkund söker på dessa utvalda sökord kommer företagets profil eller hemsida dyka upp så att företaget kan ”suga åt sig” kunden. Vill ni nå ut med era sökord som förknippas med Er verksamhet, låt då oss på Svensk Mediarådgivning leda Er i denna process.

 

Google Adwords

Se till att kunderna ser dig precis när de söker på Google efter dina produkter eller tjänster. Google Adwords har blivit en viktig del för många företag och i deras digitala strategi.

 

Vi är Certifierad Google Partner

Google rekommenderar att man jobbar med byråer som är certifierade Google Partner och det är vi!