Webbutveckling

Webbutveckling är egentligen grunden i allt vi gör! Utifrån den webbdesign som är framtagen för er så bygger vi upp ramverket och menysystem och implementerar vår CMS plattform som heter WordPress. Det gör att ni som kund själv kan uppdatera sajten på ett väldigt enkelt och pedagogiskt sätt.

Det handlar inte bara om att bygga upp själva plattformen, utan det gäller att lägga mycket energi på gränssnittet så att sajten blir responsiv och anpassar sig efter datorer, surfplattor och mobiler.

Antingen så kan vi bygga upp er sajt med WordPress om det är en standardhemsida som ni vill ha. Men vi kan även hjälpa er med skräddarsydda lösningar, communitys, kampanjer, webbshoppar, betalningslösningar, intranät, bokningsfunktioner, osv. Sist av allt så hjälper vi till med publicering och lansering av sajten på vårt webbhotell.

Kontakta oss på Svensk Mediarådgivning om ert företag vill veta mer om webbutveckling.

Mobilanpassad hemsida

Det är idag förväntat att alla företag ska ha en hemsida för att visa upp sina produkter och tjänster. Det ska vara enkelt att för användarna att söka upp webbplatsen, samt hitta de produkter/tjänster de söker. Tack vare Svensk Mediarådgivning kan du nu uppfylla dessa förväntningar. Svensk Mediarådgivning är ett ungt och innovativt företag som arbetar med att mobilanpassa hemsidor. Din nya mobilanpassade hemsida blir byggd på vår plattform och den synkroniserar med er befintliga hemsida. Den mobilanpassade hemsidan kommer automatiskt att vara kompatibel med samtliga smartphones, som iPhone, Android and Windows Mobile.

Läs mer om mobilanpassning