Mediarådgivning

Mediarådgivning innebär att Svensk Mediarådgivning tar hand om hela processen från analys av aktörer till inköp och uppföljning på Er investering.

Vi på Svensk Mediarådgivning gör en nulägesanalys av Ert företag och skapar en mediaplan på de fakta som tagits fram.
Analysen innehåller vilka aktörer som skall väljas och även vilka produkter och sökalternativ som passar just Er verksamhet.

Mediaplan

Mediaplanen planeras fram med ett antal parametrar gällande ert företag. Exempel på sådana parametrar är vart era kunder finns, vilka nyckelord er verksamhet har och vilka branscher ert företag tillhör.

Mediabokning

Mediabokning innebär att vi på Svensk Mediarådgivning sköter all förhandling och kontakt med de utvalda aktörerna som är lagd i mediaplanen.

Du som företagare kan hänvisa alla mediasäljare till oss på Svensk Mediarådgivning för analys. Det innebär att vi blir ett ”filter” mellan alla mediasäljare och ditt företag. Vi följer även utvecklingen i branschen och analyserar de nya aktörerna och deras erbjudanden som dyker upp på marknaden. Vi håller även koll på alla avtal när de skall förnyas och ser till att omförhandla dessa avtal innan de löper ut.

Mediabokning ingår i den fasta årsavgiften!

Bluffakturor

Antalet bluffakturor ökar hela tiden och det är svårt som företagare att veta hur man ska gå vidare då man råkat ut för ett faktureringsbedrägeri. En bluffaktura är ett krav på en betalning för en tjänst eller vara som du aldrig beställt eller fått levererad.

Har ditt företag fått bluffakturor?

Vi på Svensk Mediarådgivning hjälper dig att bestrida bluffakturor från oseriösa aktörer.
Om du erhållit en faktura eller ett beställningsunderlag gällande en produkt som du inte har beställt är det viktigt att bestrida, och hantera underlaget på rätt sätt.

Bluffakturorna kan också vara utformad på olika sätt, detta för att göra det hela mer vilseledande. I semestertider skickas de flesta bluffakturorna och det finns såklart en tanke bakom detta då många är på semester och ny personal är på plats.

Mer info: Svensk Handel Varningslistan

Referenser

Det är så skönt att ha full kontroll på sin marknadsföring samt att kunna hänvisa alla säljare som ringer. Att anlita Svensk Mediarådgivning är det bästa som jag gjort.

Niclas Kjärnet, Niclas Kjärnet Bygg